Sfeervolle Kerstmarkt voor Dieze Oost

In de wijk Dieze Oost in Zwolle vindt op zaterdag 21 december van 16.00 – 20.00 uur een sfeervolle kerstmarkt plaats. Iedereen is van harte welkom op deze kerstmarkt, welke speciaal georganiseerd wordt voor mensen uit de buurt. Iedereen is welkom!

Sfeer en gezelligheid
Deze grote kerstmarkt vindt plaats rondom de Kapel aan de Hogenkampsweg, die deze middag en avond volledig in kerstsfeer is gehuld. De vele lichtjes, kerstbomen en versiering zorgen voor heel veel gezelligheid op deze kerstmarkt. Een levende kerststal, vuurkorven om je aan te warmen, kraampjes, gratis warme chocolademelk, het kerstverhaal in verschillende talen en kerstliederen gezongen door Gospelgroep Crossfire uit Dronten maken deze markt tot een sfeervol geheel. Ook de Zwolse Trekzak-Club komt een muzikale bijdrage leveren.

Kinderen kunnen zich (gratis) laten schminken, leren jongleren of marshmallows roosteren.

Voor de inwendige mens zijn er (tegen inkoopprijs) oa oliebollen, stamppot, erwtensoep, gebak, glühwein en broodjes biologische braadworst van Uw Stadsboer te koop.

Wanneer: Zaterdag 21 december
Tijd: 16.00 – 20.00 uur
Waar: In en rondom de Kapel, Hogenkampsweg 25
Toegang: Gratis

Deze kerstmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Hervormd Weeshuis, Gemeente Zwolle en Stichting Zending en Diaconaat.