Gebedsmoment gaat niet door

Ook wij sluiten aan bij de richtlijnen van de overheid door diensten en overige bijeenkomsten tot eind van de maand te cancellen. Aangezien wij geen mogelijkheid hebben om diensten online te streamen zou u de diensten van VEG Heerde kunnen beluisteren de komende zondagen via www.vegkruiskerkheerde.nl

In het liturgisch centrum van de Kapel komen we bij elkaar. We zitten rondom de avondmaalstafel en de Paaskaars brandt. We delen enkele gedachten vanuit een Bijbelgedeelte en noemen onderwerpen waarvoor en mensen voor wie we willen bidden of danken. Vervolgens spreken we af wie waarvoor bidt of dankt. Mensen die niet hardop mee willen bidden worden op die manier tot niets verplicht en kunnen toch gebedsonderwerpen aandragen waarvoor dan door anderen wordt gebeden.
Mogen we u en jou, juist gelet op het bijzondere karakter van deze 40-dagentijd die vooral een periode is van inkeer en verootmoediging oproepen om mee te bidden?

We nodigen de vaste bezoekers uit voor dit bijzondere moment, maar nieuwe mensen zijn ook welkom. Het gebedsmoment begint om 19.00 uur en duurt maximaal drie kwartier.